14:10, de eerste: “Red Roses”. Hier is nieuws over Duitse tv programma’s.

Veel hart, veel pijn en veel intriges: dagelijkse soaps als ‘Storm of Love’, ‘Among Us’ of ‘Good Times, Bad Times’ trekken tv-kijkers in hun ban. Dit zijn de hoogtepunten op 13 augustus. Het begon allemaal met “Gute Zeiten, Bad Zeiten” in 1992 – sindsdien zijn de zogenaamde dagelijkse soaps een integraal onderdeel geworden van de Duitse televisie. Nieuwe verhalen over vriendschap of vijandschap, liefde of wrok inspireren regelmatig een miljoenenpubliek voor de schermen. Dit zijn de dagelijkse tips voor donderdag 13 augustus.

Gunter is onderweg naar Ecuador en is blij voor Thomas, want hij wordt grootvader. Jule krijgt een kind! Gunter realiseert zich opnieuw dat hij alleen is. Astrid is vastbesloten zich aan de afspraak met Judith te houden. Maar dan komen Astrid en Oskar elkaar ongepland tegen – en worden ze prompt door Judith ter beschikking gesteld. Steffen kijkt naar Tim voor het ongeluk van zijn moeder. Als Franzi Tim verdedigt – hij was het tenslotte niet die Linda met de bal sloeg – stijgt Steffen’s jaloezie prompt weer. Hij laat Franzi gewoon geblesseerd achter.

Vanessa is getuige van een vreemde vrouw die op een schijnbaar flirterige manier naar Robert knippert. Al snel wordt duidelijk dat de vreemdeling, Cornelia Holler, solliciteert naar de huishoudelijke baan. Easy moet een criminele jonge rapper fotograferen, maar het is Ringo die voor het eerst een gedenkwaardige ontmoeting heeft met de “tienergangster”. Saskia worstelt met hunkering naar eten en wil met Bambi’s hulp afvallen. Bij het samen sporten neemt Saskia het echter over.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *