14:10, De eerste: “Red Roses”. Er is hier nieuws over tv en streaming.

Veel hart, veel pijn en veel intriges: dagelijkse soaps als ‘Storm of Love’, ‘Among Us’ of ‘Good Times, Bad Times’ trekken tv-kijkers in hun ban. Dit zijn de hoogtepunten op 26 augustus. Het begon allemaal met “Gute Zeiten, Bad Zeiten” in 1992 – sindsdien zijn de zogenaamde dagelijkse soaps een integraal onderdeel geworden van de Duitse televisie. Nieuwe verhalen over vriendschap of vijandschap, liefde of wrok inspireren regelmatig een miljoenenpubliek voor de schermen. Dit zijn de dagelijkse tips voor woensdag 26 augustus.

Gregor en Henning nemen een actrice in dienst die Bruno geloofwaardig verzekert dat ze als biologische boer de boerderij in zijn voordeel wil voortzetten. In werkelijkheid willen Gregor en Henning de boerderij voor maar liefst winst verkopen aan een Amerikaans frackbedrijf. Bij het opruimen van de kelder vindt Anton een verlaten kist met dure wijn. Een plan rijpt in hem. Tim en Christoph doorzoeken Karl’s suite, in de hoop een aanwijzing te vinden waar Ariane en Karl zijn gebleven. Maar ze worden gepakt door Franzi.

Rosalie vertelt Michael over haar zwendel met de drie sponsors. Michael berispt André vervolgens voor het chanteren van Rosalie. Dit verwijst naar de lege woonkamer die hem ertoe aanzette. Jakob vertelt Rufus niet dat hij mogelijk een nieuwe aanwijzing voor Lotta heeft gevonden en volgt het in eerste instantie alleen op. Jana lijkt de tijd voor haar zelfbepaalde dood te hebben gemist, maar Paco zet hemel en hel in beweging om Jana haar laatste wens te vervullen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *