14:10, De eerste: “Red Roses”. Er is hier nieuws over tv en streaming.

Veel hart, veel pijn en veel intriges: dagelijkse soaps als ‘Storm of Love’, ‘Among Us’ of ‘Good Times, Bad Times’ trekken tv-kijkers in hun ban. Dit zijn de hoogtepunten op 28 augustus. Het begon allemaal met “Gute Zeiten, Bad Zeiten” in 1992 – sindsdien zijn de zogenaamde dagelijkse soaps een integraal onderdeel geworden van de Duitse televisie. Nieuwe verhalen over vriendschap of vijandschap, liefde of wrok inspireren regelmatig een miljoenenpubliek voor de schermen. Dit zijn de dagelijkse tips voor vrijdag 28 augustus.

Bruno is door Gitte in beeld gebracht over de ware identiteit van de vermeende “biologische boer” en annuleert de verkoop van de boerderij. Gregor zet Henning onder druk, want financieel zit hij tot aan zijn nek. Alex kijkt uit naar de opening van “Stint2”, wat geen goede ster is vanwege de verdwijning van Oskar. Nadat Oskar weer is verschenen, realiseert Judith zich bitter dat haar intriges niet vruchtbaar zijn geweest. Rosalie staat voor een uitdaging: haar drie sponsors hebben zich onafhankelijk aangekondigd op het “Fürstenhof”! Rosalie probeert wanhopig ze te ontwijken, zodat hun geheim niet wordt onthuld.

Tim merkt dat zijn schouder sinds de aanval steeds meer pijn doet en gaat, op aandringen van Franzi, naar Michaels praktijk. Daar staat hij voor een schokkende prognose. Benedict heeft besloten zijn laatste band met Ute te verbreken, maar dit wordt hem moeilijker gemaakt door herinneringen aan gelukkige momenten. Zoals gevraagd viel Jana zachtjes in slaap met haar dierbaren. De tijd van verdriet begint voor Leni en Paco. Maar Jana laat haar niet alleen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *