Pampers Premium Protection Pants zijn luierbroekjes met dezelfde eigenschappen als de Premium Protection luiers. Het voordeel van luierbroekjes is dat ze gemakkelijker te wisselen zijn en beter blijven zitten bij actieve kindjes. Ze kunnen bovendien helpen in de opvoeding van je kind, omdat ze leren staan bij het aan- en uittrekken of zelf het luierbroekje naar beneden kunnen doen om te plassen op een wc. Dit neemt niet weg dat Premium Protection Pants ook geschikt zijn voor jongere kindjes. Vanaf 8 maanden kunnen kindjes deze luierbroekjes al aan. De beste aanbiedingen voor Pampers Premium Protection Pants vind je hier.

Populair onder de Pampers

Pampers Premium Protection Pants zijn zeer populair en worden geprezen vanwege hun comfort. De luierbroekjes kunnen lange tijd gedragen worden, zodat je kindje de nacht bijvoorbeeld volledig droog door kan komen. Luierbroekjes zijn ook handig om ongelukjes te voorkomen bij kinderen die al bijna of helemaal zindelijk zijn. Met Pampers Premium Protection Pants blijft je kindje tot 12 uur lang droog, zonder dat er luieruitslag of irritatie onstaat. Je kunt de aanbiedingen voor Premium Protection Pants niet alleen op de website vinden, maar ook in je mailbox krijgen. Daarvoor moet je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Zonder irritatie

Premium Protection Pants van Pampers blijven lang droog doordat vocht wordt opgevangen met absorberende korrels. Zowel urine als ontlasting worden naar de binnenkant van het luierbroekje gevoerd om de billetjes van je kindje droog te houden. Het materiaal van de luierbroekjes is zacht en voorzien van een open structuur. Die open structuur zorgt ervoor dat het broekje snel droogt en goed ventileert. Zodoende zal er geen uitslag of irritatie ontstaan. Tot slot is er een plasindicator op het broekje die steeds donkerder geel wordt naarmate de luier voller zit. Zo weet je wanneer je de Premium Protection Pants moet verwisselen.

Goed voor de gevoelige huid

Deze Pampers Pure Protection voor de gevoelige huid zijn verkrijgbaar vanaf maat 1 tot en met 5. Je kunt deze luiers dus gebruiken vanaf het moment dat je baby net geboren is totdat hij of zij zindelijk is, en dat terwijl je een duurzame keuze maakt waarbij het milieu gespaard wordt. Ook is deze zachte luier verkrijgbaar in tussenmaten, voor als je kindje uit de ene maat groeit, maar nog niet zo goed past in de volgende maat. De aanbiedingen voor Pampers Pure Protection vind je op onze website of in de nieuwsbrief. De nieuwsbrief kun je elke twee, vier of dertien weken ontvangen.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *