Het is bijzonder als een kind lang stilzit. Jonge kinderen moeten bewegen. Deze drang is heel natuurlijk en heeft natuurlijk ook een reden. Juist door te bewegen, ontwikkelen kinderen. Heel populair buitenspeelgoed is dan ook de trampoline. Je zult de eerste ouder niet zijn die je kind moet vertellen dat hij niet op de bank en op het bed mag springen. Trampolines zijn daarom ideaal speelgoed. Is jouw kind nog te klein voor een groot model, dan is de kindertrampoline met beugel ideaal. Uiteraard komen ook fietsen en steppen tegemoet aan deze bewegingsdrang. En wat denk je van het ouderwetse kloslopen? Dat blijft leuk voor jonge kinderen. 

Tenten bouwen hoort erbij


Er zijn maar weinig kinderen die nooit een tent bouwen. Hoe vaak zitten ze bij jou onder de tafel? Speelgoed mee en een laken of een kleed over de tafel. Hoe knus en gezellig is dat. Helaas is het nogal eens een gedoe om het kleed vast te krijgen. Voordat je het weet, glijdt het naar beneden en daar gaat de tent. Ideaal buitenspeelgoed is daarom de PL-UG Tent Kit. Zo bouwen ze bij de tuintafel hun eigen tent. Natuurlijk kan dit buitenspeelgoed ook binnen gebruikt worden. Ook Crazy Forts is ideaal voor het bouwen van tenten. Geef je ze ook piratenmunten voor in hun tent? 

Buiten op ontdekkingstocht


Hoe interessant is de wereld als je klein bent. Vol bewondering staren jonge kinderen naar een kever en een paardenbloem. Stimuleer deze nieuwsgierigheid en geef je jonge onderzoeker een eigen verrekijker. Is jouw zoon of dochter al iets ouder, maak hem of haar dan blij met een telescoop. Ook metaal detectors zijn fantastisch buitenspeelgoed voor jongens en meisjes die er graag op uit trekken. En wat denk je van een heuse kompasvinder?

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *