Gezellig aan tafel


Natuurlijk zijn er genoeg jongens die ook genieten van een tafel vol knutselspullen, maar toch is dit in de meeste gevallen echt meisjes speelgoed. Het is heerlijk als jouw dochter ook van knutselen houdt. Zeker als dit ook een van jouw favoriete bezigheden is. Een lekker kopje thee, een bakje met chips en kom maar op met dat meisjes speelgoed. De middag is voorbij eer je er erg in hebt. En wellicht is er iets moois geknutseld voor een lieve juf of een zieke buurvrouw. Of jullie geven het zelf een mooi plekje in huis. 

Veel variatie in knutselspullen


Bij knutselspullen als meisjesspeelgoed kun je denken aan papier, vouwen, lijm, scharen en stiften. Maar er is meer te verkrijgen op dit gebied. Kijk zeker eens bij het aanbod op de website TrendySpeelgoed.nl. Erg leuk is bijvoorbeeld het speksteen graveerset. Hiermee maken jullie de prachtigste kunstwerken. Je formeert zelf een steen met een gravure. Het is de bedoeling dat je het speksteen eerst in de gewenste vorm schuurt en daarna maak je hem spekglad. Dan pak je de bijgeleverde pen en graveer je een mooie tekst. Als laatste behandel je de steen dan nog met olie. 

Meisjes speelgoed van vroeger


Ga heerlijk nostalgisch met je dochter en haar vriendinnen aan de slag. Ken je dat Krimpie Dimpie van vroeger nog? Ook nu maak je van krimpfolie nog de mooiste hebbedingetjes, zoals armbandjes,kettingen of sleutelhangers. Zijn jullie nog niet uitgeknutseld, dan heb je tegenwoordig fantastisch Glitter Sand Art. Erg leuk voor de meest originele creaties. Zo zie je dat er van alles te krijgen is op het gebied van creatief meisjes speelgoed.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *